ARV de Grift

De 1e oplage van het roeikwartet kan gedrukt worden!roeikwartet s Meer dan 110 roeikwartetten zijn inmiddels besteld en dat betekent dat we klaar zijn voor productie. Iedereen die besteld heeft en/of anderen heeft aangemoedigd, van harte bedankt. We zijn enorm dankbaar voor het grote enthousiasme wat we hebben mogen ontvangen na de aankondiging en hopen dat jullie veel plezier zullen hebben van het kwartet. Daarnaast is dit natuurlijk weer een leuke bijdrage aan de bouw van het clubhuis. Alle beetjes helpen. Informatie over de betaling en de uitlevering volgt nog, maar dit goede nieuws wilden we alvast delen :) Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Dit roeikwartet is ter lering en vermaak; het gaat over het roeimateriaal en de roeitechniek. Dus interessant voor elke roeier!

Je kan je roeikwartet bestellen (pre-order) voor €14,99!*

Doe dit via https://forms.gle/FENYqK3UdJW17pf99

Een beetje achtergrondinfo…
De afgelopen maanden hebben Rens, Norbert en ik, Mirjam, hard gewerkt aan het uitwerken van een idee. Namelijk het maken van een roeikwartet. Dit is een leuke kans om als vereniging een extra zakcentje voor de nieuwbouw te verdienen, maar zou ook als relatiegeschenk gebruikt kunnen worden om de vereniging op de kaart te zetten. We dromen groot en hopen dit landelijk te gaan verkopen aan andere roeiverenigingen of de KNRB, maar we willen graag beginnen met het inschatten van het enthousiasme bij onze eigen leden. Vandaar dat we nu een pre-order actie lanceren.

Het kwartetspel bevat 8 kwartetten met uiteenlopende thema’s. Denk hierbij aan bladvormen, bootonderdelen, aandachtspunten bij de inpik, enz. Het is dus een ideale set om met roeimaatjes bij de koffiestop te spelen, of thuis om familie wat roeitermen te leren. Het spel is volledig van Griftiaanse makelij. Zo is de inhoud in samenspraak ontstaan, heb ikzelf alle illustraties gemaakt en de vormgeving gedaan, en wordt er achter de schermen hard gewerkt aan hoge kwaliteit voor een zacht prijsje. Wil je het spel graag in het echt zien, voordat je besteld? Meld je dan bij Rens, Norbert of mij. We hebben een prototype gedrukt.

Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij en wil je dit initiatief steunen. Ken jij iemand van buiten de vereniging die dit interessant zou vinden? Stuur de inschrijflink gerust door!

19-6-2023: de pre-order is geslaagd! Over 1 á 2 weken is de eerste oplage beschikbaar.

* Dit betreft een pre-order actie. Dat betekent dat bij 100 verkochte exemplaren het spel in productie zal gaan. Via het opgegeven e-mailadres zullen we contact met je opnemen

roeikwartet.

roeikwartet 2

roeikwartet 3

 

 

Volgende Verenigings activiteiten

zo, 19-nov - 09:00 ~ 13:00
Onderlinge wedstrijd